За блога

Здравейте и добре дошли в личният ми уебсайт. Създадох го с идеята да бъде моето място онлайн, което да събере информация за работата ми, за хобитата ми и за всичко, което ме вълнува.

Как се появи todorova.org?

Сайтът ми се „случи“ малко спонтанно и в резултат на това, че към тогавашния момент от твърде много време пишех статии за различни блогове, текстове за сайтове, новини и т.н. Иначе казано, беше крайно време да имам и собствено местенце.

Какво ще откриете тук?

Както в началото, така и сега, личният ми блог е онлайн място, в което ще липсва само едно нещо (като в дамска чанта)… 🙂 Но се надявам, че творческият хаос тук няма да ви уплаши.

Въпреки това, ако трябва да съм малко по-детайлна, обожавам професията си и тя ми доставя голямо удоволствие. Затова немалка част от нещата тук са свързани с project management – информация за професионалния ми опит, проектите, върху които съм работила и… малко „хвалби“ за професионалните ми постижения, с които се гордея (или поне част от тях).

Разбира се, имам и доста хобита, а за добро или лошо, техният брой непрекъснато расте. От време на време ще споделям по малко и за това, защото моето място онлайн не само няма да е достатъчно уютно без тях, а и защото те са балансьорът, който ми помага да продължа напред в трудни моменти.

И накрая…

Да разказвам за себе си се оказа доста сериозно предизвикателство, а и сравнително трудно успявам да намеря време да пиша тук. Това е причината статиите в този сайт да са сравнително редки. Затова, ако има нещо, което ви е интересно и за което искате да поговорм, просто се свържете с мен, като използвате формата, намираща се на страницата „За контакти“.

Пожелавам ви приятни минути на сайта ми и се надявам, че той ще ви е полезен, дори само като източник на вдъхновение да опитате нови неща или да се върнете към отдавна пренебрегвани любими занимания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.